torsdag 6. september 2012

Materialist

Hmm – må visst bare innse at jeg er blitt en materialist. I går kjente jeg det indre “må bare ha det”-presset. Turen gikk derfor ned på canchaen (Sør-Amerikas størst utendørsmarked) for lete etter printer; for det var nemlig det mitt hjerte begjærte.

Her, som i Norge, koster ikke en printer all verden; det er blekkpatronene som koster. Men her, i motsetning til i Norge, løser man slike utfordringer. Jeg har dermed kjøpt printer med ekstrautstyr; på siden er det påmontert blekkflasker – lekkert limt på med limpistol (“Dette er det som skiller oss fra de andre butikkene”, sa mannen i sjappa. “Se her – vi lar ikke blekkflaskene ligge og slenge ved siden av, her limer vi dem pent på!”). Fra flaskene går så blekket i en bitte liten rørledning inn i maskina – og utskriftene blir like flotte! Sannsynligvis har jeg dermed sagt fra meg alle muligheter til å bruke garantien for klage, men satser på at dette funker aldeles strålende for meg også!

P9062149

Svart, blått, rødt og gult blekk i kjekke pålimte flasker
på siden av skriveren.

P9062151

Fra flaskene går blekket videre…

P9062152

 

 

 

 

 

 

 

…inn i skriveren.
Ganske så smart, eller hva?

1 kommentar:

  1. Kjøpte du den minste "pakka"? Eg kjøpte den største, med ein flott behaldar - med lokk... (men ikkje limt fast...) :-)

    SvarSlett