tirsdag 15. september 2009

Antsirabe

Da er vi kommet trygt fram til Madagaskar, og er nå installert i en koselig leilighet i Antsirabe. Her skal vi være i en måneds tid for å lære gassisk. Vi har hatt de første timene i dag - med heller høy kniserate. Det er jammen ikke lett, men som norsklærer har jeg sikkert veldig godt av å være på den andre siden v kateteret for en gangs skyld. Men det er jammen ikke lett når "loaka" skal uttales "loca" - og det på gassisk betyr ekstra mat mens det på spansk betyr gal!

Planen var egentlig å legge inn et lekkert bilde av senga mi, for jeg har skikkelig kolonifølelse når jeg ligger i den svære senga med myggnettet dandert over det hele som en himmelseng. Bilde blir det imidlertid ikke, for jeg har ikke god nok nettkobling nå...

I morgen reiser vi en tur til Fandriana hvor vi skal jobbe fremover. Blir kjekt å bli litt kjent der også før vi kommer tilbake hit for å fortsette språkopplæringen.


Ya hemos llegado sanas y salvas a Madagascar. Por ahora vivimos en un deparatmento de la mision aqui en Antsirabe. El plan es quedarnos un mes para (intentar) aprender el idioma. Tengo mis dudas... Las pocas palabras q parecen conocidas no significan lo que creo;por ejemplo "loaka" que se pronuncia "loca" - y significa comida extra o demas... Creen que hay esperanza para mi???

Mañana vamos a viajar por unos días a Fandriana, el pueblo donde vamos a trabajar. Será bueno conocer un poco allá también!

Por ahora mi conexión no es lo suficiento como para poner fotos, pero ten paciencia, ya habrá!>

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar