mandag 7. desember 2009

Interiørarkitekt…

DSCN1789 Vi har ikke vært sånn helt fornøyde med stua vår, så i dag måtte den til pers. Jeg deler jo hus med en blomsterdekoratør, og Monika gikk ut med kniven i går for å kappe kaktus.

DSCN1792 Den ble lagt til tørk i vinduskarmen, og i dag ble den veggpynt.

DSCN1795

DSCN1794

Hva må man vel ikke ofre for felles beste?? DSCN1793Monika er blitt “kaktus-sniffer”, og sier “den må da være spiselig, den lukter absolutt som noe jeg har spist!” 

Vi testet også ut om det kanskje var fint å legge noe oppi kaktusen, som forresten ikke lenger blir kalt kaktusen, men “haien”. Langs sidene har den nemlig imponerende rader med “tenner”, noe Monika til fulle fikk merke da hun balanserte oppå bokhylla for å feste haien.

DSCN1748

DSCN1749 Det gikk fint å legge både kongler og hawaiiroser oppi haien, men da vi prøvde med bananer falt det hele ned – med bananen bak bokhylla. Det er i grunn litt skummelt, for hvem vet hva og hvem som lever bak den hylla???

 DSCN1755

DSCN1756

Vi har hatt et par flotte tremasker hengende; flotte i den forstand at det er imponerende håndarbeid, men de er  i grunn mest skremmende. I kveld fant vi ut at vi kunne jo henge dem opp liggende – så nå har vi ikke lenger masker, men båter. Man er da sjømannsdatter!

DSCN1765 DSCN1766DSCN1775 Monika har en “tau- og hyssing”-greie, og har etterhvert et godt utvalg av hamp, tråd, tau og slikt. Det kan bli en fin dekorasjon, sammen med spisepinner fra kjøkkenskapet, og noen av de mange kjedene vi har kjøpt av gateselgerne på Antsirabe. Når vi til og med kunne hekte på et par treengler ble det nesten jul i stua.

DSCN1772 DSCN1771DSCN1780

1 kommentar:

  1. Det ser ut som dere har det veldig koselig og moro sammen.Kunsten er å finne noe fint ut av det enkleog det som er tilgjengelig,og det ser det jo ut som dere klarer.

    SvarSlett