søndag 27. juni 2010

Læreraften

Når vi nå vandrer rundt i landsbyen vår blir vi hilst på ulike måter. Noen roper fremdeles “Monika, Monika, Monika!”, noen barn synger “Aram-sam-sam” (som de har lært av oss på søndagsskolen” – og noen sier nå bare “boff”. “Trollmors vuggevise” er blitt en kjent sang her i Fandriana, også blant folk som ikke var tilstede på “forestillingen” på torsdag. Troll-kostymet var populært, ikke minst ble halene likt. Da Monika kom på skolen på fredag morgen lurte rektor på hvor hun hadde gjort av sin, og senere på dagen lurte en av studentene på om det var mange slike rare mennesker i Norge.

Det er en noe spesiell følelse å stå på en scene, med skolen blå lærer-tskjorte og grønt lambaskjørt på deg, og skulle synge gassiske sanger som man aldri før har hørt for en temmelig full sal. Da det var generalprøve hadde nemlig jeg undervisning, så mange av sangene hører jeg for første gang under torsdagens forestilling. Veldig kjekt at man kan synge på vokaler!

En koselig kveld ble det, og studentene klappet ivrig, men det kan gjerne være leeenge til neste gang!

IMG_1295

Døtrene til Raivo renholder danset

IMG_1310

Rektor, Zao landbruksansvarlig, Charles sjåfør og Richard

IMG_1284

Noen fjes er hvitere enn andre… Hele lærerkollegiet samlet i en av de gassiske sangene – etter at vi har dansa inn på scenen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar