onsdag 13. januar 2010

Kaldt?

Når jeg innimellom er på nett ser jeg masse om kulde – det er visst litt kaldt der nord? Jeg synes i grunn at det er ganske kaldt her for tiden, sånn for min del. Monika ler litt av meg, og påstår at jeg sikkert hadde hatt på meg det samme om jeg hadde vært i Norge i alle minusgradene. Men når det er overskya og regn her, så er det faktisk ganske hustrig – og da synes jeg det er på sin plass å ha på seg ulljakka over t-skjorta – og så må jeg jo ha på meg allværsjakka også. Deilig er det i hvert fall å komme hjem til ferdiglaget varm lunsj, og så krype godt under dyna etterpå og sove en liten time før vi drikker en varm kopp te eller kakao.

Cuando entro a internet para leer los periodicos puedo ver que hace un monton de frio en Europa. Para mi parece que estamos con frio aca, aunque Monika esta riendo cuando me pongo mi chaqueta de lana y encima la chaqueta de lluvia. “Hubieras puesto lo mismo en Noruega en 20 bajo zero,” me dice. Lo bueno es que cuendo llego a casa a medio dia, mi almuerza me esta esperando. Despues puedo acostarme debajo de mis frazadas y dormir un ratito antes de tomar un tecito.

1 kommentar:

  1. jeg må innrømme at jeg egentlig ikke syns synd på deg! det er såååå kaldt her, og du hadde dødd på Geilo! men håper du koser deg selvom du må ha ulljakke over t-skjorta :-)

    - kamilla

    SvarSlett